”Hyvinvointi pitää ottaa tosissaan, muttei ikinä liian vakavasti.”

Moikka! 🙂 Olen 27-vuotias Trainer4You Personal Trainer & Voimavalmentaja. Paljasjalkainen helsinkiläinen. Nykyään vaikutan Turussa.

Valmennusfilosofiaani kuuluu se, että arjen valinnoissa hyvinvointia lähestytään pikemminkin lempeällä itsekurilla, ei kieltolistoilla ja itsensä piiskaamisella. Opitaan kuuntelemaan omaa kroppaa ja tunnustellen löydetään sieltä syvyyksistä oikea liikunnan ilo, itsensä ylittämisen huippufiilikset ja tajunnanräjäyttävät endorfiinihumalat.

Treeni, ravinto, lepo on kaikkien tietämä pyhä kolminaisuus hyvinvoinnissa, mutta itse pyrin opettamaan asiakkaille, miten tämä kombinaatio pidetään hallussa ihan käytännössä arjessa myös stressaavien elämänjaksojen aikana. Itse olen löytänyt liikunnanilon vasta aikuisiällä ja tasapainon löytäminen hyvinvointiin on ollut kivinen tie. Tiedän konkreettisesti, mitä on lähteä rakentamaan elämäntapoja uusiksi palikka kerrallaan ja haluan olla asiakkaan mukana näkemässä sen mielettömän tunteen, kun lamppu päässä syttyy ja ymmärtää, että ei se hyvä olo mitään rakettitiedettä ollutkaan.

Joskus kroppa tarvitsee vihersmoothieta, ja joskus se jäätelön kanssa sohvannurkkaan käpertyminen on sillä hetkellä oikea ratkaisu. Kaikkea sopivassa suhteessa. Uskon myös vahvasti siihen, että treenatessa saa nauraa ja mokailla. Koskaan ei kannata tyytyä ja jämähtää paikoilleen. Jos joku juttu ei toimi, sitä muokataan siihen asti, kunnes se toimii.

Se ei voita, joka treenaa eniten, vaan se, joka treenaa oikein. Lähdetään yhdessä kohti tavoitteitasi, olipa se sitten lihaksikkaampi kroppa, parempi vireystila arjessa tai painonpudotus terveys edellä! 🙂 Tämä matka ei ole mediaseksikäs, mutta sitäkin toimivampi ja pysyvämpi. Pysyvää muutostahan me kaikki haetaan, eikä pikavoittoja!

Täältä voit lukea, miksi olen päätynyt personal traineriksi ja millaiset kiksit saan siitä.

Teen treeni- ja ravinto-ohjelmia sekä kausisuunnitelmia lähivalmennuksena (Turun seudulla) sekä etänä, voit kysyä lisää laittamalla heti meiliä osoitteeseen leea.vinnikainen@gmail.com.

Jos asut muualla kuin Turun seudulla ja haluat etävalmennukseen, varaudu entistäkin pidempään esitietokyselyyn, koska en suostu tekemään pilipaliohjelmia ”ota rahat ja juokse” -periaatteella. 🙂 Haluan kohdata jokaisen asiakkaan yksilönä ja panostaa jokaiseen valmennettavaan täydellä fokuksella.