TYKEIMMÄT TREENIBIISIT OSA 3 – näiden siivittämänä lisää puhtia treeniin!

Kyllä se vaan muuten kannattaa päivittää omaa treenibiisisoittolistaa säännöllisesti. Säilyy koko ajan into tekemiseen, ja oikeilla biiseillä saa hyvät aggressiot päälle ennen tärkeimpiä liikkeitä. Pahin painajainen salilla on se, jos kuulokkeet on rikki/jääneet kotiin ja joutuu kuuntelemaan jotain masentavaa Radio Novan musiikkikattausta.

Löydät mun aiemmat treenibiisipostaukset täältä ja täältä. 🙂

Tässä osassa on sitten ehkä hivenen raskaampaa soundia, mutta suosittelen lämpimästi antamaan näille mahdollisuuden. Kummasti musiikkimaku vaan muuttuu vuosien myötä, ennen vihasin raskaampaa musiikkia yli kaiken. Sitten tuli vaihe, että kuuntelin sitä salilla, ja muualla sitten jotain r’n’b:tä. Nykyään kuuntelen vapaa-ajalla tosi paljon sitä raskaampaakin. Mistä johtuu se, että treenifiilis on päällä vähän koko ajan… 😉

Löysin pari päivää sitten elämääni tällaisen artistin, josta en ollut aiemmin kuullutkaan (MIKSI?!). Nimittäin Jay Ray. Mun mielestä tällainen artisti ansaitsis paljon enemmän kuuntelukertoja Spotifyssä. Kaipaan elämääni tällaista oikeeta musiikkia, nykypäivän listahittien sijaan. 😀 Uskoisitko ikipäivänä, että kyseessä on suomalainen artisti?

Noh, mennään asiaan. Toivottavasti löydät uusia suosikkeja omalle playlistille.

Ja jos taas kaipaat vähän nopeatempoisempaa ja kevyempää musiikkia, niin tässä pari toimivaa settiä:

 

Oispa motivaatiota.

Boom! Kovia treenejä sulle! 🙂

Edellisessä postauksessa:

MITEN PALJON NIITÄ TOISTOJA NYT TEKIS?

***

SEURAATHAN JO SOMESSA? 😉

Facebook

Twitter

Instagram

Leea V.

3 vastausta artikkeliin “TYKEIMMÄT TREENIBIISIT OSA 3 – näiden siivittämänä lisää puhtia treeniin!”

  1. Hei. Olis mielenkiintosta tietää enemmän sun opiskeluista ja miten oot päässy tähän työhön!

    • Moikka!

      Oon siis käynyt Trainer4Youn koulutuksissa opiskelemassa hyvinvointivalmentajaksi, kuntosalivalmentajaksi, personal traineriksi ja uusimpana vielä jatkokouluttautunut voimavalmentajaksi samaisesta koulusta. 🙂 Trainer4Youn opinnoista oon tykännyt paljon. Ei mulla aiempaa taustaa liikunta-alalta ole (muuta kuin sitä omatoimista opiskelua oman kiinnostuksen pohjalta), kun en tosiaan ole koko ikääni ollut edes kiinnostunut liikunnasta. Onneksi oma juttu löytyi vihdoin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta