Näiden biisien siivittämänä hyvä treeni tulille!

Musiikki on vahvasti läsnä jokaisessa treenissä, mitä teen. Hyvä musiikki on ollut ihan treenivuosien alusta alkaen se tekijä, minkä avulla saan puserrettua itsestäni irti enemmän tehoja ja kiihdytettyä tahtia.

Homma on eskaloitunut siihen pisteeseen jo hyvän aikaa sitten, että kuulokkeiden unohduttua kotiin iskee kauhea pakokauhu päälle. Kaikista kamalinta on huomata vasta salin pukkarissa, että kuulokkeet on jääneet kotiin. Fiilis hukassa, ei tule mistään mitään. 😀 Kovaa tykitetty treenimusiikki auttaa sulkeutumaan oman kuplan sisälle ja saa ajatukset muualle. Toisaalta välillä mulla karkaa fokus, jos biisissä on liian hyvät sanoitukset ja jään sitten päässäni lauleskelemaan niitä.

Onko kohtalontovereita?

Kuuntelen treenin aikana biisejä ihan laidasta laitaan, kaikkea aina ulkomaisesta räpistä örisevään metalliin ja listahitteihin. Mulle uppoaa joku System of A Down ja seuraavassa hetkessä saatan kuunnella Hula Hulaa, ihan oikeasti. No shame! Tosin treenissä oon huomannut, että sellaiset liian iloiset lallatukset ei välttämättä nosta adrenaliinia niin korkealle, kuin ois tarvis.

Oon siitä kummallinen, että teen jatkuvasti hienoja uusiolöytöjä mun vanhoilta soittolistoilta vuosien takaa. Saatan törmätä sattumalta johonkin biisiin, jonka oon lisännyt Spotifyn listalle vuonna 2012 ja sitten uppoudun kuuntelemaan niiden vuosien biisejä ihan haltioissani. Kummasti niitä kuunnellessa nousee myös pintaan kaikki ne fiilikset ja kokemukset, mitä niihin aikoihin tuli käytyä läpi. Mutta suoraan sanottuna musta tuntuu, että ennen tehtiin paljon parempaa musaa kuin nykyään. Mene ja tiedä, mistä sitten johtuu?

Täältä pesee listaa tämän hetken suosikkibiiseistä!

Näitä suosikkejahan löytyisi vaikka kuinka, mutta ei nyt viitsi floodata enempää. Ehkä teen kakkososan myöhemmin! 😉

Ei unohdeta kuitenkaan tärkeintä motivaatioraitaa treenistä! Se on:

Ei ole muuten tuon motivaatioraidan vertaista! Mikään ei ole parempi, kun oot ihan rättipoikkiväsynyt eikä yhtään huvita ja sitten pärähtää toi pätkä korviin. Tough love toimii aina.

Siinäpä se! Löytyikö samoja suosikkeja listalta? Mikä on oma suosikkisi salilla tykitykseen just tällä hetkellä? 😉

Leea V.

2 vastausta artikkeliin “Näiden biisien siivittämänä hyvä treeni tulille!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta