Ilmainen kuntosaliohjaus tarjolla!

harj1

Nyt kun on Trainer4Youn kuntosalivalmentaja-lisenssi kourassa, niin tarvitsisin erilaisia ihmisiä ohjattavaksi! Jos asut pääkaupunkiseudulla ja haluat kuntosaliohjauksen ihan vain kuntosalin kertamaksun hinnalla, niin ota yhteyttä vaikkapa leea.vinnikainen@gmail.com, Instagramissa (@leeavinnikainen) taikka Twitterissä (@vinleea). Ohjaukset voidaan toteuttaa esimerkiksi joillain näistä saleista;

  • Voimalaitos Merihaka tai Roba (kertamaksu 10e)
  • CityGym Kamppi (kertamaksu 12e)
  • Sporttikuja Herttoniemi (kertamaksu 7e)
  • EastBody Malmi (kertamaksu 9e)

Voit olla aloittelija ja katsotaan tekniikoita läpi, TAI, jos oot kokenut salirotta, voin vetää sulle jonkun treenin haluamallesi lihasryhmälle, toiveidesi mukaan! Vaikkapa erikoistekniikoilla.

Miksi en veloita mitään?  Koska haluan ensin saada kokemusta erilaisten ihmisten ohjaamisesta käytännössä. Haluan ohjata aloittelijoita ja kokeneempia, mulla ei ole väliä, minkä ikäinen, kokoinen tai kuntoinen olet. Olet mitä olet. 🙂 Niin ja tämä ilmaistarjous on voimassa ainoastaan helmikuun loppuun asti, aika sovitaan sitten tapauskohtaisesti.

kuntosalivalmentaja

 

Keväällä tulee erikseen virallinen harjoitusasiakkuus, joka on sitten vähän kokonaisvaltaisempi paketti, ja se ei tule olemaan täysin ilmainen, koska se tulee vaatimaan ajallisesti erittäin paljon resursseja ja vaatii sitoutumista myös asiakkaan puolelta.

 

Leea V.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta